Pages

Friday, October 29, 2010

Modellitöö:D

Kuna Vahur ja Tauri pole just kõige õigemad modellikandidaadid, siis pean ennast kasutama. Arvatavasti ei jää ma igavesti oma ehteid ise eksponeerima. Need pildid said pigem katsetamise mõttes tehtud.
Siin siis ogalalakee õrnroosa ja tumerohelisega. Kõrvas suured lihvitud svarowskirondellid.










Siin on kahel pildil on helmetrossiga ehted. Vasakpoolsel on jämedast trossist kaelavõru toorik, millel on juba eelnevalt kruvikinnis külge pandud. Mina lisasin sinna vaid ühe kobarripatsi. Kõrvarõngad samas stiilis.
Parempoolsel pildil panin ise mustale helmetrossile kuldseidmetallfiligraane ja musti klaashelmeid. Kombinatsioon sai päris huvitav, aga miinuseks on see, et kaelakee kipub kolisema. Jõuludeks selline aisakellahääl täitsa sobib tegelt. No ja kõhutantsijatele ka.

Selle rohelise saalomoniruutudega rätiku heegeldasin juba peaaegu 2 kuud tagasi, aga ehtekomplekt punaste ümarate merikarbihelmestega valmis alles hiljuti. Mõeldud 2011. suvehooajaks Merekaubamajale, aga kes tahab, see saab selle ka juba varem minu käest 180 krooniga (11,54€) ära osta. Tegelikult on komplektis ka kõrvarõngad, ainult et minu juuksed varjavad need pildil ära.






Neil kahel pildil eksponeerin paberpärlitest ehtekomplekte. Vasakpoolne oranž ja parempoolne roosa. Panin need Disainimajja müüki. See muidugi ei tähenda seda, et neid minult otse osta ei võiks. Annan ära 550 krooniga (35,26€).

1 comment: