Pages

Friday, October 15, 2010

Minu esimesed siidisallid












Need on minu esimesed siidisallikatsetused. Kuna sallide värvimine on sama põnev nagu munade värvimine sibulakoortega, siis tahan kindlasti neid veel teha. Need konkreetsed sallid valmistasin koos MTÜ Vikerkaarega projekti Elukestev Õpe raames, mida rahastas Kohaliku Omaalgatuse Programm. Sellised projektid on hästi vahvad, sest muidu poleks ma võib-olla eluilmaski ise siidisallide värvimise peale tulnud. Nüüd aga on hasart nii suur, et tuhnisin oma materjalidetegavarades ja leidsin lõuendimaterjali piisavalt. Kindlasti kavatsen ka valmis sallitoorikuid tuunida, sest enda tagavaradest leidsin oranži ja halli põhjaga materjali. Aga valgel tulevad mustrid eriti efektselt esile.

Tumedamale sallile sain vahvad triibud sõlmimistehnika abil. Need kohad, kus triipe pole, jäid sõlmedest välja. Heledamat salli keerutasin ja kortsutasin täiesti suvaliselt kokku ja seepärast tuli muster kohati tugevam ja kohati tagasihoidlikum. Viimaseid kohti tuunisin omakorda veel tekstiilimarkeritega. Sain nii vahvad "tähekesed".
PS! Markerid ostsin ekstra just selle salli pärast, aga usun, et neid tasub hiljem kasutada ka niisama signatuuride kirjutamiseks kangale.

No comments:

Post a Comment