Pages

Monday, November 16, 2009

Mardilaat


Olen pikkade juhtmetega. Laadal ammu käidid, kuid nüüd siis alles muljetan:D




Mardilaadal käisime 6-ndal (reedel). Siis oli öölaat ka ja sai pikemalt olla. Umbes kella 12 paiku olime linnas ja peale 20 hakkasime ära sõitma. Esimese tunniga oli muidugi laadaplats läbi kolatud ja tundus, et mis me ülejäänud päevaga küll peale hakkame. Aga enne ära minekut oleks tahtnud veel paar tundi lisaks saada.
Aeg kulus väga salakavalalt. Esimene ring laadaplatsil kulus ainult vaatamiseks. Teisel ringil üritasin juba millegagi tutvuda ka. Kolmandal ringil julgesn juba mõne ostu sooritada. Siis käisin vahepeal Rocca al Mare keskuses ka. Kahjuks ei leidnud sealt mitte midagi põnevat. Ostsin Prismast ühe Snikersi ja energiajoogi. Rohkemat minu raha sinna ülisuurde kaubakeskusesse maha ei jäänud. Oleks võinud oma aja laadaplatsil ära kulutada.
Tagasi laadale läksin siis juba ideid ammutama. Kõik mida nägin, üritasin oma pehmele kõvakettale (loe: ajusse) salvestada. Näppisin asju ja ajasin müüjatega juttu. Tutvusin õpitubadega ja vaatasin, mida teised õpivad. Siis üritasin natuke laval toimuvat ka jälgida, kuigi see oli väga kehvasti organiseeritud. Plussiks oli suur ekraan, kuid miinuseks kõlarite vähene võimsus. Kokkuvõttes: pilt oli, aga häält ei olnud.
Ülisuure emotsiooni saime veel enne ära minekut, kui Saku Suurhallist välja astusime. Jõulud olid käes. Meeletult ilus jõuluilm oli mõnusa koheva lumevaibaga. Hiiumaal polnud lume haisugi. Meie bussijuht oli oma naisele sellest lumest mobiiliga pildi saatnud ja naine olla küsinud, et mis aastal see pilt tehtud on.
Kokkuvõtteks võin öelda, et laadaga jäin väga rahule ja kavatsen järgmisel aastal ka minna.

No comments:

Post a Comment